marți, 29 mai 2012

Poker la bet365

bet365 este unul din cele mai mari grupuri de jocuri online, cu peste 7 milioane de clienti din toata lumea. Platforma Poker la bet365, lansata in 2004, este acum una din cele mai populare camere Poker din reteaua iPoker si va pune la dispozitie o selectie extraordinara de jocuri simple, turnee si promotii. Software-ul bet365 este atractiv, stabil si usor de utilizat.

Website-ul Poker la bet365 ofera un Bonus de 1000$ pentru Jucatorii Noi la efectuarea primului depozit, precum si nenumarate oportunitati pentru suplimentarea fondurilor in fiecare luna.

Exista si un Program VIP superb, care recompenseaza jocul continuu, si care pune la dispozitia jucatorilor recompense in bani generoase si bilete de intrare la turnee.

La bet365 veti gasi promotii concepute special pentru jucatorii de la mesele de jocuri simple, dar si pentru iubitorii de turnee. Cursele frecvente de la mesele de jocuri simple sunt insotite de premii valoroase, in timp ce jucatorii de turnee se pot bucura de turnee Super Satellite de proportii pentru acces la cele mai prestigioase evenimente cu locatie fixa din lume, inclusiv WSOP, WPT si Irish Winter Festival of Poker.

Cu o reputatie excelenta a serviciului Relatii Clienti si jocuri pe masura fiecarui buzunar, puteti fi sigur ca la Poker la bet365 veti avea parte de o experienta de exceptie.

0 comentarii: